Skip to main content

O nas

Pacientu na enem mestu nudimo vse storitve, ki so potrebno za uspešno terapijo. Pri svojem delu uporabljajo znanje iz področja ortodontije, oralne kirurgije, endodontije in protetike. Vsa znanja združujemo v celostno terapijo bolnika.

CV Krištof Zevnik, dr.dent.med

Medicinsko fakulteto smer stomatologija (dentalna medicina) sem končal v Ljubljani leta 2001. 

Do leta 2004  sem se izobraževal s področja celostne obravnave pacienta pri prim. mag. Marku Kulišu. Izpopolnjeval sem se na področjih diagnostike, endodontske kirurgije, endodontije in protetične rehabilitacije pacientov z bruksizmom. Od leta 2008 vodim Ordinacijo Zevnik. Poleg celostne rehabilitacije se ukvarja z razvojem informacijskih rešitev v medicini. Skupaj s Petrom Kaduncem ml. sem l.2004 izdelal elektronsko aplikacijo za zapis zobnih in obzobnih znakov. Leta 2011 sem ustanovil Medikont - zdravniško organizacijsko in komunikacijsko spletno skupnost, kjer sem dejaven kot vodja IT razvoja.

Od leta 2012 se ukvarjam s podiplomskih izobraževanjem mladih zobozdravnikov. 

Leta 2018 sem s pomočjo crowdfundinga izdelal spletno aplikacijo za zapis statusa zob in obzobnih tkiv.  Poleg vsakodnevnega kliničnega dela sem tudi specifikator v skupnosti Medikont

Naše delo
Krištof Zevnik objavlja vsebine kot zagovornik javnega zdravstva.

Dostop do spletnega dnevnika