Skip to main content

Pacientu na enem mestu nudimo vse storitve, ki so potrebno za uspešno terapijo. Pri svojem delu uporabljajo znanje iz področja ortodontije, oralne kirurgije, endodontije in protetike. Vsa znanja združujemo v celostno terapijo bolnika.

CV Krištof Zevnik, dr.dent.med

Medicinsko fakulteto smer stomatologija (dentalna medicina) sem končal v Ljubljani leta 2001. 

Do leta 2004  sem se izobraževal s področja celostne obravnave pacienta pri prim. mag. Marku Kulišu. Izpopolnjeval sem se na področjih diagnostike, endodontske kirurgije, endodontije in protetične rehabilitacije pacientov z bruksizmom. Od leta 2008 vodim Ordinacijo Zevnik. Poleg celostne rehabilitacije se ukvarja z razvojem informacijskih rešitev v medicini. Skupaj s Petrom Kaduncem ml. sem l.2004 izdelal elektronsko aplikacijo za zapis zobnih in obzobnih znakov. Leta 2011 sem ustanovil Medikont - zdravniško organizacijsko in komunikacijsko spletno skupnost, kjer sem dejaven kot vodja IT razvoja.

Od leta 2012 se ukvarjam s podiplomskih izobraževanjem mladih zobozdravnikov. 

Leta 2018 sem s pomočjo crowdfundinga izdelal spletno aplikacijo za zapis statusa zob in obzobnih tkiv.  Poleg vsakodnevnega kliničnega dela sem tudi specifikator v skupnosti Medikont

Naše delo
Krištof Zevnik objavlja vsebine kot zagovornik javnega zdravstva.

Dostop do spletnega dnevnika