Skip to main content

Podatki

Ime Ordinacija Zevnik
Podjetje Leonardo d.o.o Kranj
Naslov Storžiška 4, 4000 Kranj, Slovenija
Davčna številka  SI51799499
1-Banka Revolut Payments UAB (preveri uradne podatke)
SWIFT RETBLT21XXX
IBAN LT71 3250 0230 4970 9248
2-Banka Delavska hranilnica
SWIFT HDELSI22
IBAN SI56 6100 0001 9838 011

 

Avtorske pravice

Vse vsebine, objavljene na spletnem mestu www.zevnik.eu, so last družbe Ordinacija Zevnik, Leonardo d.o.o. Kranj (v nadaljevanju Ordinacija Zevnik) in so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se lahko uporabljajo izključno za namene, ki so navedeni na spletnem mestu www.zevnik. eu in se jih ne sme spreminjati, prepisovati, razmnoževati, ponovno objavljati, pošiljati po pošti ali kako drugače razširjati v druge namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Ordinacije Zevnik

Vse reprodukcije delov vsebine teh spletnih strani morajo ohraniti tudi vse navedene označbe avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah (logofooter ©  Ordinacija Zevnik - Vse pravice pridržane.«).

Blagovne znamke in storitvene znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane blagovne znamke, katerih imetnik ali uporabnik licence je Ordinacija Zevnik ali njene povezane družbe. Uporaba teh znamk je izrecno prepovedana, razen v primerih, ki so določeni v tem besedilu.